Chcete začať cvičiť, no skupinové cvičenie v posilňovni, nie je nič pre vás? Mnohé rady a tipy, ako začať i doma, nájdete na našom webovom portáli.
Aký sú muži

Aký sú muži

Určite si to už všimla každá z nás, že muži fungujú úplne inak ako my ženy. Je to však prirodzené a práve preto sa tak krásne dopĺňame. Najprv som ich celkom nechápala a nevedela ako to všetko u nich funguje. Muži jednoducho nič neriešia, sú veľmi pokojný a rozvážny. To sa mi na nich veľmi páči, že neriešia každú jednu maličkosť. Potom si dokážu aj život užívať oveľa lepšie ako my ženy. My máme zase prirodzene dané iné vlastnosti.

přestávka

Sme viac zodpovedné a starostlivé, no často krát to preháňame. Vtedy príde muž a ukáže nám, že riešime úplne hlúposti. Jednoducho ich potrebujem aby nás dostali späť dole do reality. Dodávajú nám rovnováhu. Ale samozrejme, že aj my im. Pre nich nie je nič vážne. Sú tak jednoducho nastavený, no vedia sa o nás postarať. Ak im poviete, čo chcete nemajú problém to spraviť. Ženy si však často myslia, že mužom to len tak dôjde samým. To sa však ale nestáva!
Všimli ste si ich kamarátstva? Je to skôr ako keby boli rodina. To my ženy jednoducho nevieme, navzájom sa ohovárame a nikdy nemáme taký blízky vzťah. V poslednom čase som si oveľa viac obľúbila byť v spoločnosti mužov, pretože je to veľmi príjemné ale hlavne úprimné. Záleží to aj od povahy. Poznám dievčatá, ktoré sú úplne úžasné a viem, že by nikdy nepovedali o mne krivé slovo. Je to veľmi individuálne.

romantik

Sú taktiež veľmi odvážny, čo nám ženám často chýba. Nevieme sa do vecí vrhnúť len tak bez rozmyslenia. Stále nad všetkým príliš premýšľame a potom sa môže stať, že prídeme o príležitosť. Jednoducho, či chceme alebo nie potrebujeme ich k sebe. Vzájomne sa dopĺňame. Máme sa od nich ešte čo učiť, najmä v medziľudských vzťahoch. Sú oveľa viac prirodzenejší a spontánnejší. Vedia ako nás rozosmiať a pri nich idú starosti bokom. Aspoň tak by sme sa mali cítiť pri tom s kým chceme byť celý život. Bez nich by to nešlo.